Team


Mieke Huysmans

Met een rugzak van 25 jaar van verschillende functies in HR (administratie, werving en selectie, personeelsmanager, teamleader, preventieadviseur) is Mieke in januari 2013 gestart met Ondernemers Actief.

Een dame met een hands-on mentaliteit, no-nonsense, realistisch en correct. Eentje waar je op kunt bouwen!

Haar overtuiging is dat mensen die een eigen zaak starten hulp kunnen gebruiken die aansluit bij hun kennis en kunnen. In mensentaal, met raad en daad!

Valerie De Cort

Na een langdurige carrière bij een groot sociaal secretariaat mochten wij Valerie begroeten in augustus 2016. Ondertussen is zij een echte schakel bij Ondernemers Actief geworden en helpt ze haar klanten met een glimlach.

Met raad en daad, in mensentaal.

Patty Princen

Met vele jaren ervaring binnen diverse personeelsdiensten en op een groot sociaal secretariaat is Patty een aanwinst voor Ondernemers Actief. Naast haar werk bij ons, is ze ook zaakvoerder van De Hondenknop, wat haar extra inzichten geeft in het ondernemen op zich.

Voor onze klanten een extra troef, met raad en daad!

Karen De Paepe

Sinds november 2021 is Karen in dienst als administratief bediende en verwerkt ze op professionele en correcte wijze alle bijkomende administratie. Een grote hulp voor onze dossierbeheerders, maar ook voor onze klanten die soms wat extra hulp bij de algemene administratie kunnen gebruiken.

Een hands-on dame, met daad, in mensentaal!